مصرف آجيل ديابت و بيماري قلبي راكاهش ميدهد.

مصرف آجيل ديابت و بيماري قلبي راكاهش ميدهد.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۴

مصرف آجيل

مطالعات نشان می دهد که مصرف آجیل انسان را چاق نمی کند و خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی را نیز کاهش می دهد. در این مطالعه به ارتباط میان مصرف انواع مغزها همچون بادام ، بادام هندی ، فندق ، پسته و گردو و کاهش خطر ابتلا به سندروم متابولیک پی بردند. سندروم متابولیک مجموعه ای از عوامل خطر ساز است که خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دو برابر و خطر ابتلا به دیابت نوع دو را پنج برابر می کند. تخمین زده می شود که حدود یک سوم افرادبه سندروم متابولیک مبتلا هستند.
در این مطالعه محققان با بررسی افرادی که در روز به میزان کافی از انواع مغزها استفاده می کنند ،متوجه شدند که خطر ابتلای آنها به سندروم متابولیک هفت درصد کاهش یافته است. محققان علاوه بر تاثیر مصرف آجیل ها بر سندروم متابولیک ، اثر مصرف آجیل بر چاقی را نیز مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه نشان داد که افرادی که در روز به اندازه کافی آجیل مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که در روز کم آجیل مصرف می کنند، شیوع چاقی در آنها به اندازه قابل توجهی کمتر بود.

منبع تازه های پزشکی و سلامت

ارسال شده در تازه های پزشکی, مقالات توسط دکتر الهه امیری | Tags:

ارسال نظر

12 − 7 =